PORTFOLIO

2020

Persberichten voor Holland Fisheries Event

Branded content voor Rijpelaal

Persbericht voor Crusta Oceans

Recente bijdragen salmonbusiness.com

recente bijdragen Visaktua

2019

Visserijnieuws: ‘Meer vis eten kan helpen

blog voor Zeker Zeeuws

interview Kees van Beveren voor Zeker Zeeuws

zomerblog voor Zeker Zeeuws

mosselblog voor Zeker Zeeuws

Visserijnieuws: Keihard werken voor het jaarlijkse feestje

2018

Visserijnieuws: Grootste schelpdierbedrijf in de VS 

Visserijnieuws: Van chefkok tot vishandelaar

interview voor Zeker Zeeuws

Lava Magazine

Organisatie, eindredactie en teksten voor Lava Magazine, het blad van de landelijke adoptie-oudervereniging Lava.

Oesterspecial Zeker Zeeuws

Special over oesters, voor producentencoöperatie Zeker Zeeuws

Paling en bier op AnneWies.nl

Artikel voor de website van wijn-spijsspecialist Anne Wies van Oosten over smaakcombinaties van paling en bieren.

Bedrijven hebben echt meer te besteden

Artikel over de Seafood Expo Global in Brussel, verschenen in Visserijnieuws

Nederlandse bedrijven op Fish Bremen

Naar aanleiding van mijn bezoek aan de beurs Fish International schreef ik onder meer dit artikel voor Visserijnieuws.

Rodé opent Seafood center

Voor Rodé Vis schreef ik in opdracht een artikel over de opening van hun nieuwe locatie, het Leroy Seafood Center, in het Nederlands en Engels. Bedoeld voor de eveneens door mij verzorgde perscampagne bij de opening van de nieuwe locatie. Hierbij de Nederlandse versie, verschenen in Visserijnieuws.

2017

Veel vis kweken in Zambia

Marc Verkuyl geeft leiding aan viskwekerij Yalelo in Zambia. Hij was de eerste viskweker die deelnam aan Boer zoekt vrouw. Verschenen in Visserijnieuws.

Offshore shellfish kweekt mosselen op volle zee 

Na een proefperiode van ruim twee jaar is het Britse bedrijf Offshore shellfish volop in bedrijf en klaar voor de eerste oogst op volle zee gekweekte mosselen. Visserijnieuws.

Visserijbedrijf start eigen handelsbedrijf: Live Seafood >

Visserijbedrijf Keuter uit Urk verkoopt de vangst via het eigen handelsbedrijf Live Seafood. Het vissersechtpaar Bertus en Anja Keuter vult elkaar daarbij perfect aan: hij vist, zij verkoopt…Verschenen in Vismagazine.

Oosterscheldekreeft weer op het menu >

Promotie Zeeuwse producten tijdens culinaire persreis… Verschenen in Vismagazine.